Festa Major 2021

Reserva prèvia per accedir als actes

A causa de les mesures per la Covid-19, hi ha actes de la programació de festes majors que requereixen control d’accés i d’aforament, registre d’assistents, que el públic estigui assegut, mantenint la distància, amb mascareta i gel hidroalcohòlic. Per tant, aquelles persones que vulguin assistir a aquests actes han de fer reserva prèvia d’entrades a través d’aquest formulari. La inscripció és individual (una per persona), i cal indicar per a quin acte/actes es vol fer la reserva del següent llistat.

INFORMACIÓ IMPORTANT

Per a les persones que han realitzat la inscripció als actes de la festa major via web:

Es tracta d’un registre automàtic. Totes les inscripcions ENVIADES han quedat degudament registrades (a la pantalla surt el missatge de “Gràcies. Registre rebut. Si vols fer una inscripció clica aquí”).

Si heu facilitat el vostre correu electrònic, us arribarà un missatge a la vostra bústia amb els actes escollits. Si no heu facilitat el correu, no patiu, igualment el registre ha quedat fet per aquelles activitats a les que us heu apuntat.

Si heu detectat alguna incidència, podeu fer la consulta de la vostra inscripció enviant un correu electrònic a premsa@riba-roja.cat

IMPORTANT: Les persones inscrites que no estiguin a temps a l’inici de l’acte perdran la seva reserva, i les cadires vacants seran ocupades per rigorós ordre d’arribada.

PROTOCOL AMB LES MESURES DE PROTECCIÓ CONTRA LA COVID-19 PER ALS ACTES DE LA FESTA MAJOR 

Consulta i/o descarrega el document: PROTOCOL GENERAL FM21.

[gravityform id=»19″ title=»true» description=»true» ajax=»true»]

Agenda Festa Major 2021