Un Nadal ple d'activitats!

Cartell Nadal 2016Un any més ja tenim aquí el Nadal. Aquestes festes arriben carregades de molts actes tradicionals. És una època de l’any en què ens retrobem amb familiars i amics en llargues sobretaules, i de dies de festa per compartir amb les persones més properes totes les activitats que el municipi posa al nostre abast.

Com sempre, un programa pensat especialment per a la canalla, però sense oblidar els més grans, amb tres dies de Parc de Nadal, tallers de manualitats, ludoteca, videojocs, l’arribada del Pare Noel, el Tronc de Nadal, la visita dels Patges Reials i l’Home dels Nassos, un concert a càrrec de la Banda de Música de Benissanet, titelles amb la companyia L’invisible, la revetlla de Cap d’Any per donar la benvinguda al 2017 amb l’orquestra Flash o l’esperada cavalcada dels Reis Mags.

A més, la solidaritat també té presència aquests dies amb el Nadal Solidari que portarà al poble l’obra “La extraña pareja”, de l’Orfeó reusenc, i on les entrades s’intercanviaran per aliments. Tot plegat, uns dies per gaudir de Riba-roja i de totes les activitats que s’han preparat perquè tothom trobi el seu moment de gaudi nadalenc.

Clicant aquí podreu consultar a l’agenda del web municipal tots els actes programats per aquestes festes de Nadal.