Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Inauguració de la pista d’estiu de la Societat la Llum del Dia

octubre 10, 2020 @ 18:00 - 21:00

- 1€

Dissabte 10 d’octubre, Inauguració de la pista d’estiu de la Societat la Llum del Dia, a les 19 hores. Obertura de portes a partir de les 18 hores, accés des del carrer Fatarella.

Aforament limitat prèvia reserva
Els riba-rojans que vulguin ser-hi han de fer la inscripció prèvia a les oficines municipals, dilluns, dimecres i divendres, d’11 a 13 hores. La reserva, fins a esgotar existències d’entrades, preveu una entrada simbòlica d’1 euro solidari amb el Projecte Emma d’investigació contra el càncer de mama.
Per accedir a l’acte, caldrà presentar el tiquet segellat per l’Ajuntament. L’accés al recinte serà esglaonat i per grups de convivència, segons quedi establert en la inscripció. Dos acomodadors donaran la benvinguda al públic, els convidarà a fer-se una fotografia per al record al photocall que s’instal·larà a l’entrada i els acompanyarà fins al lloc assignat. Caldrà respectar en tot moment la distància i la disposició del mobiliari, i portar posada la mascareta durant tot l’espectacle. La fotografia de record s’enviarà posteriorment a les cases.

PROGRAMACIÓ:

Benvinguda amenitzada i photocall

  • Visita Institucional de la Il·lma. Sra. Noemí Llauradó i Sans, Presidenta de Diputació de Tarragona, acompanyada de les autoritats locals.
  • Presentació de l’acte a càrrec de Marina Castellví Soriano.
  • Parlaments, a càrrec d’Antonio Suárz Franquet; Alcalde de Riba-roja d’Ebre, Jaume Agustí Aguilà; Regidor de Serveis de Riba-roja d’Ebre, i Noemí Llauradó i Sans; Presidenta de la Diputació de Tarragona

A continuació, Espectacle Divina’s Lyrics Pop: Quatre excel·lents veus que ens transportaran als anys 70, 80 i 90, passant per diferents estils musicals: àries, boleros, sarsuela, ranxeres, Disney, Beatles, Abba, Mecano i un llarg etc.

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre apel·la a la corresponsabilitat col·lectiva per aturar la propagació del virus i demana el compliment de les mesures anti-COVID per a tots els assistents: Ús de mascareta (majors de 6 anys), rentat de mans, respectar la distancia de seguretat i la distribució de mobiliari, presa de temperatura a l’entrada, i si tens símptomes o febre queda’t a casa.

Detalles

Fecha:
octubre 10, 2020
Hora:
18:00 - 21:00
Precio:
1€
Etiquetas del Evento:
,

Detalles

Fecha:
octubre 10, 2020
Hora:
18:00 - 21:00
Precio:
1€
Etiquetas del Evento:
,