Així, no!


Aquests dies, estava contenta perquè al carrer no s’hi veia cap caguerada de gos i, com aquell que diu, no calia ni escombrar els carrers: estaven nets.

Doncs quina sorpresa ahir quan, per segon dia, vaig sortir a passejar amb els meus cosins 1h i vaig començar a veure brutícia pels carrers del poble. Vam esquivar tres caguerades, i vaig començar-me a empipar. Però la sorpresa definitiva l’he tingut avui quan, al anar a posar la música de les 12h, he trobat la plaça de la vila plena de tiquets de compra i de bosses pel terra. De tiquets de compra!!! Fet que m’evidencia que els indecents, bruts i irrespectuosos no son els nens, ÉS LA GENT GRAN, perquè clar els nens no van a fer la compra.

Sincerament, estic molt dolguda perquè això em fa pensar què, si bé respecteu les distàncies de seguretat i les noves normes establertes arran de la COVID19, no respecteu el poble ni el medi ambient, que és de tots i de tothom, i no només vostre, del qui tira qualsevol cosa al terra del carrer. Si us plau, sigueu una mica responsables i decents, jo vull veure un poble net com en la quarantena però ple de gent com abans del 13 de març.

Això passa avui, dia 2 de maig, dia en que es pot començar a sortir a passejar i a fer esport -seguint les normes, és clar- però així no, així no es fan les coses.

Maria.