Casal d’Estiu Som Riu 2021

Les famílies que tenien previst portar els seus fills la primera setmana de juliol al casal han de confirmar la seva assistència del 2 al 6 d’agost, omplint el següent formulari. En cas de manifestar que no assistiran aquella última setmana de casal, des de l’Ajuntament es posaran en contacte amb els afectats per gestionar el retorn de les quotes.

Un any més, l’Àrea de Joventut, Esports, Educació i Comunicació de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitza el Casal d’Estiu per a nens i nenes d’entre P-3 i 6è curs de primària. El casal s’inicia el dilluns 5 de juliol i conclou el divendres 30 de juliol, i està organitzat per quinzenes. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores del mati. El casal, amb seu a l’Escola Sant Agustí, es realitzarà en 4 punts diferents: Escola Sant Agustí, Parc Mercè Rodoreda, Pavelló municipal i Aula d’art municipal.

L’eix conductor del Casal 2021 serà “VIATGEM”. Hi haurà 4 grans eixos: arts, jocs, esport i explorem. Dins de cada matèria es desenvoluparan diferents activitats. Per tal de tenir el màxim de comunicació amb les famílies, enguany obrirem 4 grups de Whatsapp, un per cada grup bombolla, i cada dia us explicarem les novetats i els canvis que puguin succeir.

Equip
Directora: Roser Gay
Monitores: Marina Castellví, Anna Mesa i Mariona Agustí

Documentació necessària i preus

La inscripció s’ha de fer abans del 14 de juny amb tota la documentació necessària:

  • Full d’Inscripció omplerta sense signar (se signarà el primer dia de Casal)
  • Autorització de drets d’imatge
  • Autorització de salut
  • Declaració responsable amb relació a la situació de pandèmia
  • Fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes
  • Fotocòpia del carnet d’identitat

El preu és de 50€ per quinzena. En cas d’apuntar-hi un segon o més germans, el preu es redueix 10€ en tots dos casos.  El pagament es realitzarà per transferència bancària al compte de l’Ajuntament o a les oficines municipals.

De cara a tots els interessats s’ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim divendres 4 de juny a les 18.30 a la Sala de plens de l’Ajuntament.

Pots descarregar-te més informació i els fulls d’inscripció aquí:
Per qualsevol dubte o problema et pots posar en contacte amb nosaltres al telèfon: 679 799 719 (Maria Franquet)

Tens més informació del tallatge de les samarretes en aquesta imatge: