Casal d’Estiu Som Riu 2021

Un any més, l’Àrea de Joventut, Esports, Educació i Comunicació de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitza el Casal d’Estiu per a nens i nenes d’entre P-3 i 6è curs de primària. El casal s’inicia el dilluns 5 de juliol i conclou el divendres 30 de juliol, i està organitzat per quinzenes. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores del mati. El casal, amb seu a l’Escola Sant Agustí, es realitzarà en 4 punts diferents: Escola Sant Agustí, Parc Mercè Rodoreda, Pavelló municipal i Aula d’art municipal.

L’eix conductor del Casal 2021 serà “VIATGEM”. Hi haurà 4 grans eixos: arts, jocs, esport i explorem. Dins de cada matèria es desenvoluparan diferents activitats. Per tal de tenir el màxim de comunicació amb les famílies, enguany obrirem 4 grups de Whatsapp, un per cada grup bombolla, i cada dia us explicarem les novetats i els canvis que puguin succeir.

Equip
Directora: Roser Gay
Monitores: Marina Castellví, Anna Mesa i Mariona Agustí

Documentació necessària i preus

La inscripció s’ha de fer abans del 14 de juny amb tota la documentació necessària:

  • Full d’Inscripció omplerta sense signar (se signarà el primer dia de Casal)
  • Autorització de drets d’imatge
  • Autorització de salut
  • Declaració responsable amb relació a la situació de pandèmia
  • Fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes
  • Fotocòpia del carnet d’identitat

El preu és de 50€ per quinzena. En cas d’apuntar-hi un segon o més germans, el preu es redueix 10€ en tots dos casos.  El pagament es realitzarà per transferència bancària al compte de l’Ajuntament o a les oficines municipals.

De cara a tots els interessats s’ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim divendres 4 de juny a les 18.30 a la Sala de plens de l’Ajuntament.

Pots descarregar-te més informació i els fulls d’inscripció aquí:
Per qualsevol dubte o problema et pots posar en contacte amb nosaltres al telèfon: 679 799 719 (Maria Franquet)

Inscripció tancada

Tens més informació del tallatge de les samarretes en aquesta imatge: