Convocat el concurs de cartell de la Festa Major 2020 amb la incertesa de com afectarà la CoVID-19

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre convoca un concurs per escollir la portada del programa de la Festa Major 2020, una cita en la qual s’està treballant, repensant formats i espais, tot i la incertesa sobre la seva celebració a causa de la pandèmia del CoVID19. A l’espera de com evoluciona i com serà la situació a finals d’agost, s’han publicat les bases per escollir la imatge del cartell que anunciarà Sant Bartomeu 2020.

Els participants han de ser majors de 14 anys i hi poden optar amb un màxim de dues obres per concursant, originals i de la seva propietat, i que no hagin estat premiades amb anterioritat. La proposta, en format A4 horitzontal, és de modalitat lliure: fotografia, fotomuntatge, collage, dibuix… Ha d’incloure el títol ‘Festa Major 2020, Riba-roja d’Ebre’ i ‘del 23 al 28 d’agost’ i es tindran en compte les referències específiques i característiques de la festivitat.

Les propostes es poden presentar fins al diumenge 5 de juliol

Les propostes no podran anar signades i s’hauran de fer arribar a l’Ajuntament, sigui presencialment o per correu certificat, dirigit a la Regidoria de Festes, amb un lema al darrera del treball. Acompanyant aquest, en un sobre tancat i a part, amb el mateix lema visible a l’exterior del sobre, s’adjuntaran les dades del concursant: nom, cognom, adreça, telèfon i DNI de l’autor. El termini per presentar-se acaba el diumenge 5 de juliol.

Un jurat format per tres membres de la Corporació Municipal, un artista local, un membre de la Unió de Comerciants i un de la junta dels Jubilats seran els encarregats d’escollir el cartell de la festa major. El premi serà 100 euros en vals de compra per bescanviar als establiments comercials i de restauració de Riba-roja i un trofeu, que es lliuraran dissabte 22 d’agost en el transcurs de l’acte de presentació de la Festa Major.

Descarregueu-vos i consulteu aquí les bases del concurs de portada del programa de la Festa Major 2020.

#FestaMajorRr2020