La Caminada de la Lluna Plena celebra la seva desena edició amb més de 120 participants i 12 voluntaris

Riba-roja d’Ebre es va acomiadar oficialment de l’estiu en la ja tradicional Caminada de la Lluna Plena organitzada per Figot Tour i que aquest any ha celebrat la seva desena edició.

Fins a 112 caminants van prendre part en la sortida des de la plaça de la Vila per fer un circuit circular de 12,42 quilòmetres, de dificultat senzilla i apte per a totes edats, sota la mirada atenta de la lluna plena que il·luminava el recorregut. Una cita que no seria possible sense els 12 voluntaris que un any més van participar de forma altruista per garantir l’organització i la seguretat de la cita.

El 10 d’octubre, nova caminada de la Figot Tour
Després de la Caminada de la Lluna Plena, la pròxima cita amb l’esport i la natura a Riba-roja serà el diumenge 10 d’octubre amb la Caminada de la Punta del Duc. Ja pots trobar tots els detalls i com inscriure’t a l’enllaç de l’agenda municipal. I recorda que a través del web municipal pots trobar rutes per descobrir el terme municipal de forma individual o amb el teu grup bombolla.

Podeu seguir l’actualitat de Figot Tour a la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram @figottour. I fer-vos socis a la pàgina web de l’entitat.