Presentació pública del projecte de la carretera de Riba-roja a la Granja d'Escarp

El Director General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores Garcia, visita demà Riba-roja d’Ebre per presentar l’estudi informatiu i d’impacte ambiental de la carretera que unirà el nostre poble amb Almatret i la Granja d’Escarp, una via llargament reivindicada que permetrà la comunicació amb terres lleidatanes i amb l’autopista AP2.

L’acte, que tindrà llic a les 10 del matí a la sala de Plens de la Casa de la Vila, està obert a tots els veïns i entitats locals, i comptarà amb l’assistència del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, i el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, així com els alcaldes i regidors de Riba-roja d’Ebre, la Granja d’Escarp i Almatret.

La nova carretera, que forma part del Pla d’Evacuació Nuclear de Tarragona (PENTA), donarà sortida al pont sobre el riu Ebre que es va construir fa 17 anys i, a més, resol una demanda històrica que es remunta als anys 30 del segle passat, en època de la II República. El projecte compta amb el consens dels tres municipis implicats.

Després de l’acte institucional, la comitiva, acompanyada per representants de les entitats locals, es desplaçarà al pont de Riba-roja d’Ebre per fer una fotografia de família.

Per a més informació, consulteu aquesta notícia prèvia del projecte de la carretera.