Primer repte completat! Conte «Un Sant Jordi confinat», Riba-roja d’Ebre

Atenció! A les 19h d’aquest dijous 23 d’abril s’activarà la particular llegenda de sant Jordi 2020 a Riba-roja d’Ebre! Esperem que us agradi 😉El primer repte que vam proposar, coincidint amb la Diada de Sant Jordi 2020, ha estat el de crear una vinyeta per al conte “Un Sant Jordi confinat”, una història adaptada del conte tradicional realitzada per tots i totes les que heu participat en aquest repte. I estem molt contentes d’anunciar-vos que… hem aconseguit el repte!

El conte ha anat agafant forma conforme ens anaven arribant les il·lustracions i, al final, ha quedat una llegenda de Sant Jordi ben diferent del que estem acostumats, per molts motius:

  1. Perquè en comptes de batallar amb el drac, han d’unir-se per batallar amb el virus Covid
  2. Perquè un dels protagonistes principals és el drac, que sempre ha estat en segon terme
  3. Perquè Sant Jordi, sense voler-ho, és el personatge menys rellevant
  4. Perquè la Princesa no és a qui han de salvar, sinó que és la salvadora i, essent científica, troba la cura per matar a en Covid
  5. I perquè ha sigut una llegenda escrita i il·lustrada a moltes mans

Amb tot, la particular història nascuda d’aquest repte té un rerefons igual que el de la llegenda de Sant Jordi original: salvar tot un poble del mal -en un cas el drac, en el nostre, el coronavirus- per tornar a la normalitat i poder tornar a ser feliços.

Esperem que gaudiu del conte “Un Sant Jordi confinat” tant com nosaltres fent-lo. Des d’aquí volem tornar a donar les gràcies a tots els participants, que són realment uns cracks: Erola Espinosa, Alba Barahona, Roger Franquet, Berta Torres, Txell Puig, Gil Puig, Lina Borrull, Dolça Castellví, Gifré Franquet, Joana Martínez, Maria Franquet, Mireia Navarro, Pau Sans, Eloi Suàrez, Rem Ambrós, Martí Hidalgo, Ferran Morillas, Jan Ribé, Carme Graell, Roser Gay, Lluís Grau, Lina Knops, Anna Knops, Ivet Mestre i Toni Mestre.

També pots consultar i descarregar el PDF del conte aquí!

Ara estigueu atents… aviat publicarem el segon repte! I esperem que també us animeu a participar-hi!!

#JoEmQuedoARibaroja