Tercera edició de la Cursa de la Dona contra el càncer a Riba-roja, coincidint amb l’inici de la festa d’interès comarcal de Santa Agda

Cartell cursa solidariaL’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre, amb el suport de l’Ajuntament, organitza aquest dissabte 2 de febrer la III Cursa popular de Santa Agda, una cita solidària amb la lluita contra el càncer de mama i que se celebra des de fa tres anys dins el programa de la festa major d’hivern del municipi, declarada Festa d’Interès Comarcal. Com en les dues cites anteriors, tots els beneficis de la cursa de la dona es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La inscripció està oberta a tots els públics fins al mateix dia de la cursa, i un any més compta amb dues opcions: un recorregut de 2,5 quilòmetres per aquells que vulguin fer la cursa caminant i 5 quilòmetres per als corredors. El punt de sortida serà la plaça de la Vila, a les 10.30 del matí, tot i que els participants cal que estiguin una hora abans per poder fer l’entrega de dorsals, a partir de les 9.30. Hi haurà premis en dues categories: local i forana, i es premiaran el primer, segon i tercer classificat en la categoria masculina i femenina.

Inscripcions obertes
La inscripció anticipada es pot fer fins aquest dijous 31 de gener per 7 euros a les oficines de l’Ajuntament de Riba-roja, i el mateix dia de la cursa per 10 euros. Aquesta inclou assegurança i avituallament sòlid i líquid durant la cursa. A més, els 350 primers inscrits comptaran amb un obsequi.

Aquesta tercera edició de la Cursa coincideix amb la 33a edició de la Festa Major d’Hivern, en honor a la patrona de les dones, Santa Agda. Ja podeu descarregar el programa de Santa Agda 2019 aquí,  i també consultar tots els actes a través de l’agenda del web.

Primera Caminada Pla Impulsa de l’any
La cursa de santa Agda serà la segona cita per als caminants i esportistes locals, després que aquest diumenge passat el Grup Figot Tour organitzés la primera caminada de 2019 fins a la presa de la Matafosa. Hi van participar 32 persones, que malgrat el vent, van poder gaudir d’un passeig enmig la natura. Us deixem algunes fotos d’aquesta caminada i us animem a participar en les sortides que mensualment organitza Figot Grup, una activitat que combina esport i salut amb la descoberta del terme municipal i que només l’any 2018 va recórrer més de 83 quilòmetres.

Grup Caminada
Pla impusla caminada riba-roja d'ebre
Caminada Pla Impulsa Riba-roja
2019 Pla Impulsa

Riba-roja Caminada

2019 Caminada