Volem saber com viviu el dia a dia!

Hola a tothom!

Tot va començar el dia 13 de març quan ens reuníem al despatx on estem ara escrivint-vos això, i vam haver de prendre mesures com la suspensió del mercat setmanal, de l’Ermita de Santa Madrona o el tancament dels bars. La veritat és que pensàvem que seria cosa d’un parell de setmanes, però ja veieu que no. Això sembla un conte de Pere Calders.

Com que hem tocat de peus a terra i veiem que això va per llarg, volem poder estar tant a prop vostre com quan ens veiem a la plaça, al despatx o a comprant a les botigues del poble. Sabem que venen dates assenyalades, com Sant Jordi, la Clotxa o Sant Joan, per això, cada dia que passa ens anem reinventant i pensant coses noves.

Hem decidit crear aquest apartat “Jo em quedo a casa” a la web de l’Ajuntament perquè puguem centralitzar tota la informació i activitats que es van generant durant el dia a dia, així en només un clic podeu veure totes les actualitzacions: ja veureu, hi trobareu diferents apartats: un sobre informació oficial relacionada amb el Covid19, un altre amb les activitats que anem duent a terme amb col·laboració amb La Txavalada, el tercer apartat està dedicat als reptes que cada setmana anirem penjant per a que els feu i ens els envieu, un altre apartat és l’exposició virtual, on penjarem tots els resultats dels reptes i activitats que anem fent durant el confinament i, finalment, teniu l’apartat on sou ara: les cròniques, on penjarem entrades a mode de bloc de les nostres experiències confinades com a riba-rojans.

Aprofitem per animar-vos des d’aquí en que sigueu partícips d’aquest apartat de cròniques: volem saber com viuen el dia a dia docents, botiguers, famílies, canalla,… Feu-nos arribar a mariafranquet@outlook.com els vostres escrits.

Confiem que estigueu bé i us cuideu molt.

Us enviem una abraçada i un aplaudiment ben fort perquè ho esteu fent genial,

Les regidores de Festes i Benestar Social, i de Cultura i Joventut
Gemma i Maria.