«DEMOCRAZY: La Transición, Borbón i cuenta nueva» a Riba-roja d’Ebre

Riba-roja d’Ebre continua apostant per la cultura i la tradició amb  una nova activitat per a tots els veïns del poble. El pròxim dissabte 25 de maig a la sala Cinema la Societat la llum del dia, s’interpretarà «DEMOCRAZY: La Transición, Borbón i cuenta nueva», una obra de teatre que va de la comèdia al documental amb registres musicals.

Aquesta creació, dirigida per Mario Rebugent, permetrà obrir un debat públic on es podrà repassar els episodis més transcendentals d’aquest període de la nostra història, arribant a qüestionar la democràcia actual. Amb la participació de Mònica Balsells, Berta Peña, Lidia Robla, Sara Font, Laura Lara i Carla Griñó, que interpretaran a més de 30 personatges entre cançons i acudits, ens oferiran un viatge que va des de la coronació de Joan Carles I, passant a la portada de Marisol i la dimissió de Suárez entre altres fets.

Aquest projecte manté l’essència i l’esperit crític de la jove companyia La Saura, que es caracteritza per parlar sense complexos de tots aquests aspectes que ens acompanyen en el nostre dia a dia, emprant la comèdia i el sarcasme. Aquesta companyia ha estat nominada als XXV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques en la categoria Novaveu. Ara, amb «DEMOCRAZY: La Transición, Borbón i cuenta nueva», ofereixen una visió diferent, autocrítica i analítica del nostre passat més recent per a comprendre el nostre present.

Riba-roja d’Ebre amb la cultura

L’Ajuntament continua apostant per repassar la història més pròxima amb la intenció de d’entendre el present, acostant als veïns els fets que van succeir a casa nostra i  que van marcar l’esdevenir del país.