Els alumnes de l’escola Sant Agustí, els primers a conèixer el programa d’actes d’aquest Nadal a Riba-roja

Els alumnes de l'escola van triar les paraules de l'Arbre del cartell.

Els alumnes de l’escola han triat les paraules de l’Arbre de Nadal del cartell.

La presentació s’ha fet a les aules aquest matí.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, Maria Franquet, ha presentat aquest matí als alumnes de l’escola Sant Agustí la programació que ha preparat l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre per aquestes dates nadalenques.

I és que els veïns més petits del poble també han estat protagonistes del disseny del cartell de Nadal de 2021, després que fa uns dies van participar en una dinàmica en la que van descriure amb paraules el que representa per ells aquest moment de l’any tan especial. Així, cada curs va triar una de les paraules que configuren l’Arbre de Nadal que dóna imatge al cartell i la programació nadalenca d’aquest any: LLUMS, LO TRONC, NEU, REIS MAGS, ARBRE DE NADAL, CAVALCADA, AMISTAT, EMOCIONANT, PESSEBRE, ALEGRIA, FAMÍLIA, DIVERSIÓ i REGALS. Així ho veuen i ho viuen ells!

La mateixa imatge il·lustra la carta als Reis Mags que l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha preparat en exclusiva pels nens i nenes del poble, tots amb el mateix format, per garantir així que arribin tots els presents que Ses Majestats tinguin previst fer-los arribar la Nit del 5 de gener als riba-rojans.

Descarrega aquí la carta als Reis i imprimeix-la:

Descarrega aquí la carta als Reis per imprimir.

Actes per a tots els públics

Clica sobre la foto i consulta el programa dels actes de Nadal 2021.

La programació nadalenca recupera els actes tradicionals que ja es venien celebrant cada any al poble, després que la pandèmia obligués a suspendre o modificar-los l’any passat. Amb tot, des del Consistori s’apel·la a la responsabilitat dels veïns per mantenir els protocols sanitaris recomanats i vigents encara en l’actualitat.

Els riba-rojans rebran la visita del Pare Noel, de l’Home dels Nassos i dels Reis Mags, així com dels Patges Reials per recollir els cartes que els nens hagin de fer-los arribar. No faltaran tampoc el Cagatió, el concert de Nadal, tallers de manualitats nadalenques per totes les edats, dues tardes de Parc de Nadal, un taller de rap per a joves, la representació dels tradicionals Pastorets amb titelles, un conta-contes, cinema, dues presentacions de llibres, el campionat de botifarra 5è Memorial Manolo González Marin… A més, des de l’Ajuntament també s’anima als veïns a ser solidaris i contribuir a que a totes les llars arribin joguines i aliments per celebrar les festes. Així, hi ha en marxa la campanya de la Creu Roja per recollir joguines noves i que cap nen es quedi sense presents i l’entrada al teatre del dia de Sant Esteve es bescanvia per aliments, col·laborant així amb Càrites Parroquial i la Creu Roja.

Podeu consultar tots els actes previstos aquestes festes en aquest enllaç de l’agenda web: AGENDA NADAL RIBA-ROJA D’EBRE 2021.

La música nadalenca que s’escoltarà aquests dies festius al poble forma part de la llista de cançons que també van elaborar els alumnes de l’escola l’any passat i que us podeu descarregar en aquest enllaç. També clicant en aquesta foto:

Escolta aquí la selecció de les cançons de Nadal triades pels nens de Riba-roja.