Les noves restriccions obliguen a canviar la ubicació del Tió i la recepció dels Reis Mags

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha decidit canviar la ubicació de dos dels actes de Nadal més populars: la cagada del Tió i la recepció de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient, per evitar possibles aglomeracions i adaptar-se a les noves restriccions sanitàries per la COVID 19.

Així doncs, després de la rua del Pare Noel, la cagada del Tió canvia la seva ubicació i es farà a la Pista d’Estiu de la Societat. En cas de pluja, el Tió es cagarà dins el cinema de la Societat, però s’anirà entrant esglaonadament.

Pel que fa a la Cavalcada Reial, després del recorregut pels carrers del poble i l’adoració, el repartiment de regals en mans de Ses Majestats es farà a la plaça de l’Església. El tradicional Pessebre Vivent queda reduït al naixement: Verge, Nen i Sant Josep, anul·lant la resta de figurats. Les famílies que vulguin participar en la recepció dels Reis hauran de passar per l’abadia a apuntar els infants: dilluns 3 i dimarts 4 de gener, de 16 a 18 hores. En cas d’haver-hi algun nen malalt que vulgui rebre el regal dels Reis a casa seva, també els han de passar a apuntar a l’abadia en el mateix horari i dies.

 

 

Es mantenen la resta d’actes

La resta d’actes programats per aquestes festes es mantindran si l’alarma sanitària no s’agreuja i no hi ha noves restriccions per part del Govern català o espanyol.

Així, tot i que s’ha reduït un 70% l’aforament dels actes culturals, la mesura no afectarà el Teatre de Titelles “Els pastorets” del dia 26, el cinema del 29 ni la presentació de la novel·la “Siempre lloré dormida” del 7 de gener. Tampoc queden afectades les activitats de lleure infantil, com són les campanades que se celebraran el darrer dia de l’any a les 12 del migdia i els tallers de manualitats dels dies 27 i 28 i el Parc de Nadal del 3 i 4 de gener. En el cas d’aquests dos darrers actes, recordar que hi ha inscripció prèvia.

Tampoc es veurà afectada la Caminada de la Cremagreixos, el dia 2, organitzada per Figot Tour. Caldrà estar atent a les xarxes socials d’aquesta entitat local per si hi ha alguna modificació de darrera hora. La inscripció és fins al 31 de desembre-. Més informació consulteu el cartell:

Clica al cartell per a més informació de la Cremagreixos.

 

Podeu consultar LA PROGRAMACIÓ NADALENCA en aquest enllaç:PROGRAMA DE NADAL DE RIBA-ROJA D’EBRE. i a l’agenda web municipal.