Gaudeix de la Ribera en Flor a Riba-roja!

Ja ha arribat un dels moments més especials de l’any. La floració dels nostres camps i arbres han fet que podem veure un dels paisatges més bonics de tota la ribera. Per això, és temps de gaudir del nostre entorn, especialment de la seva flora i fauna.

 

El mes de març ve carregat d’activitats al nostre municipi. Des del consistori som conscients de la importància del medi ambient i la seva incidència amb la vila. D’aquesta manera, i de la mà de l’entitat local Figot Tour us proposem una activitat molt especial per tota la família i que ens oferirà un contacte directe de la Ribera d’Ebre.

H2: Viu l’experiència Ribera d’Ebre a Riba-roja

El dissabte 16 de març de 9 a 13 hores es té previst realitzar una sortida pels camps florits del municipi. Aquesta caminada tindrà un recorregut estimat d’uns 8km i es farà una degustació de productes locals i vins al peu dels arbres. A més a més, també hi ha l’opció de complementar aquesta visita fent una volta amb carro de cavall, continuant així la tradició.

El tret de sortida per realitzar la caminada serà la Plaça de la vida a les 9h i tindrà una durada estimada d’unes dues hores i mitja. En canvi, si la intenció és dur a terme la passejada en carro de cavall el punt de trobada serà la Finca de Valldepenes i es preveu que les sortides es realitzin cada deu minuts. En tots dos casos, el preu serà de 10 euros, tot i que si s’optés per fer la caminada, aquesta seria gratuïta pels associats.

DESCARREGA LA PROGRAMACIÓ CAMINADA DE LA FLORACIÓ FENT CLIC AQUÍ