L’Ajuntament suspèn les activitats esportives i l’Aula d’Art Municipal per contenir la pandèmia

Clica i consulta les mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya.

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha suspès les activitats esportives i artístiques al municipi, en compliment de les mesures aprovades en els darreres hores pel Govern català per contenir  la propagació de les infeccions causades per la COVID-19.

La situació actual de la pandèmia ha obligat, doncs, a suspendre les classes de l’Aula d’Art Municipal, així com les de gimnàstica de manteniment, i les sessions de pilates i ioga que es feien en sales municipals. També restaran tancades les instal·lacions esportives municipals, en concret les pistes de pàdel, el pavelló municipal i la zona de la petanca. En el cas de l’Aula d’Art s’està treballant per poder continuar l’activitat per internet, mantingueu-vos informats a través del seu perfil d’instagram art_ribaroja.

Pel que fa a les oficines municipals, romandran tancades al públic pel que fa a l’atenció presencial, però l’activitat de l’Ajuntament es continua realitzant. Per qualsevol consulta o gestió es pot contactar a través del telèfon 977 41 60 03 de 10 a 14 hores, al correu electrònic aj.riba-roja@altanet.org i també via telemàtica a través de la seu electrònica: riba-roja.cat/seu-electronica/

Igualment, us animem a consultar les mesures aprovades per reduir el risc  de contagis tant en les visites al cementiri municipal com en la celebració de la festivitat de la Castanyada.

Noves mesures per frenar els contagis
Recordar que, a més, que està limitada l’entrada i sortida de persones de Catalunya sense motiu justificat i també queda restringida l’entrada i sortida de l’àmbit municipal, en aquest cas des de les 6 del matí a divendres a les 6 del matí de dilluns, per evitar desplaçaments de cap de setmana a segones residències.

A més, des de la Generalitat també es detallen noves mesures de prevenció i higiene en centres de treball, aconsellant sempre que sigui possible el teletreball; en les reunions o trobades familiars i socials, que estan prohibides de més de sis persones; en empreses i serveis i comerç al detall, així com de locals i establiments comercials on, igual com als actes religiosos, l’aforament no pot superar el 30% de l’autoritzat. Els bars i restaurants poden continuar prestant exclusivament el seu servei amb entregues a domicili o recollida a l’establiment.

Podeu consultar amb més detall les noves mesures aprovades pel Govern català, també pel que fa a la regulació d’activitats culturals, esportives, relacionades amb el joc, d’hoteleria i restauració, docents, etc. en aquest enllaç:

L’objectiu és evitar aglomeracions i reduir el risc de contagis per la Covid19, en un moment en què les dades epidemiològiques aconsellen màxima prudència.

I MOLT IMPORTANT: Mantingueu-vos sempre informats a través dels canals oficials.