Normativa d’ús per al bon funcionament de les piscines municipals

Com ja es va fer l’any passat, l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha elaborat una normativa d’ús per al bon funcionament de les piscines municipals, tenint en compte les restriccions i mesures d’higiene i distància de seguretat per minimitzar el risc de transmissió de la COVID-19. La principal novetat és que es recupera l’horari habitual, i obriran interrompudament durant tota la jornada.

L’Ajuntament continua demanant precaució al veïnat, malgrat la millora de les dades de contagi, ja que el risc principal és la confluència de persones que comparteixen un mateix espai i serveis. En principi, als vasos de les piscines, la presència de desinfectant residual a l’aigua ja seria suficient inactivar el virus, garantint un correcte funcionament i manteniment de la instal·lació.

Així doncs, les mesures van encaminades a mantenir les distàncies interpersonals en funció de les activitats i s’ha regulat l’aforament, que es podrà consultar de nou a través del web municipal www.riba-roja.cat per saber l’afluència de gent que hi ha a les piscines en temps real.

Preu abonaments i entrada
Les piscines romandran obertes fins al 12 de setembre, en horari d’11 a 20 hores, i els abonaments per la temporada es poden realitzar a les oficines municipals. El preu de l’abonament és en funció de l’edat:

  • De 0 a 5 anys – Gratuït
  • De 6 a 12 anys – 15€
  • De 13 a 59 anys – 30€
  • A partir de 60 anys – 15€

En totes les quotes és realitza una bonificació familiar del 4%, a partir de 2 persones. Per poder fer  l’abonament cal portar una fotografia.

Pel que fa al preu de l’entrada general és de 4 euros amb reducció de preu per infants, juvenils i jubilats. La quota juvenil de 6 a 12 anys) i jubilats (a partir de 60 anys) té un preu de 2€. L’accés per a infants de 0 a 5 anys és gratuït.