Obertes les inscripcions al Casal d’estiu SOM-RIU 2022

Un any més, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitza el Casal d’Estiu SOM-RIU per a nens i nenes d’entre P-3 i 6è curs de primària.

El casal s’inicia el dilluns 4 de juliol i conclou el divendres 29 de juliol, i està organitzat per setmanes. L’horari és de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia. El punt de trobada matinal serà a la plaça 1 d’octubre.

L’eix conductor del Casal 2022 serà “AVENTURA’T”. A través del joc, els infants gaudiran de diferents activitats: gimcanes, jocs, esports, tallers, activitats aquàtiques… Per tal de tenir el màxim de comunicació amb les famílies, enguany també s’obriran 4 grups de Whatsapp, un per cada grup, i cada dia us explicarem les novetats i els canvis que puguin succeir.

  • Equip
    Directora: Marina Castellví
    Monitores:  Anna Mesa, Laia Bagés, Joanna Blanca i Ferran Rufat.

Inscripció i documentació necessària

La inscripció s’ha de fer entre el 8 i el 22 de juny a les oficines municipals, en horari d’oficina (11 a 13h). També es pot fer de manera virtual, enviant la documentació al correu electrònic: aj.riba-roja@altanet.org.

En el moment de la inscripció s’ha d’aportar la documentació facilitada per l’Ajuntament degudament complimentada, la fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes; i la fotocòpia del carnet d’identitat.

El pagament es farà en efectiu a les oficines municipals en el moment de la inscripció o per transferència bancària al compte ES33-0182-5634-1902-0000-6923 (Ajuntament de Riba-roja d’Ebre) amb el concepte: CASAL ESTIU + NOM I COGNOM DE L’INFANT.

Pots descarregar-te més informació i els fulls d’inscripció aquí: