Presentació Riu d’Art 2018

Cartell presentacio obres riu art riba-roja 2018

Cartell presentació obres Riu d’Art 2018.

Demà, dissabte 30 de juny, es realitza la presentació de les obres de la tercera edició d’Un Riu d’Art, el concurs d’art internacional que promou la regidoria de Joventut i Riba rocks amb l’objectiu de recuperar espais urbans degradats i crear xarxa i desenvolupar projectes entre joves artistes autòctons i d’altres nacionalitats.

En aquesta tercera edició han participat un total de 10 artistes i l’Escola Municipal d’Art de Riba-roja: Adrià Cid i Albert Bonet (Riba-roja), Roser Gay (Riba-roja), Ekaitz Sánchez (Reus), David Artal (Lleida), Karen Harvey (Estats Units), Romina Cristi (Xile), Bianca Tschaikner (Àustria), Carys Wilson (Regne Unit) i MayAann Loo (Singapur). Podeu trobar més informació dels artistes i les obres d’art que es duen a terme a la notícia de l’inici del Riu d’Art i a web riudart.cat (català, castellà i anglès). I més informació sobre aquesta tercera edició aquí i en aquest clip.

Us esperem a les 19 hores, a la plaça de la Vila, punt d’inici del recorregut que anirà acompanyat de música en viu per Adrià Cid, per descobrir així els nous racons bonics de Riba-roja d’Ebre. A més, hi haurà refrigeri per a tots els assistents, us esperem!
A continuació us deixem el recorregut:

L’inici del recorregut serà a l’Ajuntament i finalitzarà a la Plaça del Forn , aquest anirà acompanyat de música en directe per Adrià Cid i serà en el següent ordre: ‘Fillas de la Riba’, Bianca Tschaikner (Àustria). ‘Arbre de la vida’, Escola Municipal d’Art de Riba-roja. ‘Arbre dels somnis’, MaryAnn Loo (Singapur). Grafiti ‘Equilibri Riba-roja i l’Ebre’, David Artal (Lleida).  ‘Identitat’, Ekaitz Sánchez (Reus).  Il·lustració ‘Recollint la primavera’, Roser Gay (Riba-roja).  ‘Riverside walk’, Karen Harvey (Estats Units). ‘Flascons plens de tresors riba-rojans’, Romina Cristi (Xile). ‘Pintura a gran escala sobre la relació del poble amb l’entorn natural’, Carys Wilson (Regne Unit).