Riba-roja d’Ebre es mobilitza diumenge per la VI Figot Race amb novetats en el circuit BTT

Riba-roja d’Ebre s’ha bolcat, un any més, en l’organització de la Figot Race per fer possible aquesta cursa BTT pel terme municipal, una cita que enguany arriba a la sisena edició i que forma part del Xallenger Terres de l’Ebre. Així aquest diumenge, 31 de març, fins a 115 voluntaris riba-rojans es mobilitzaran en l’operatiu. Ja hi ha 270 participants confirmats, més detalls a través del web figotrace.blogspot.com.

La prova consta de dues curses: Un circuit llarg, l’XC-Rally, amb 46,46 quilòmetres que passarà pels dos costats del riu Ebre i sortirà a les 9.15 hores del matí. I un circuit curt, l’XC-Sprint, que tindrà un recorregut de 26,04 quilòmetres passant pel marge esquerre de l’Ebre i que sortirà a les 9.30 hores. A més, aquest any el recorregut té novetats, ja que s’han obert noves senderes per Vall de Savines, Vall Morta i Montserrats. Els participants hauran de recollir els dorsals a les 8 del matí.

Tots aquells que formin part de la VI Figot Race podran gaudir d’un esmorzar de benvinguda, per començar el dia amb molta energia i afrontar la dura cursa per Riba-roja d’Ebre. Tots els participants tindran un obsequi i en finalitzar la cursa podran gaudir d’una clotxa al solar davant de la bàscula municipal. A més, la Figot Race comptarà amb un servei de dutxes i renta-bicis, per deixar-ho tot ben polit, així com un servei de fisioteràpia.

115 voluntaris fan possible la Figot Race

Cartell Figot Race d'aquest diumenge 31 de març.

Cartell Figot Race d’aquest diumenge 31 de març.

Tot està a punt per participar en la VI Figot Race i, aquest fet, no seria possible sense les entitats locals i la gent del poble que fan de voluntaris durant la preparació de la prova ciclista i la realització d’aquesta. Molts d’ells participen activament en entitats i en altres activitats que es fan a la natura, com el Figot Tour, els quals fan el manteniment dels camins pels quals passa la prova.

Els 115 voluntaris d’aquesta edició donaran suport als corredors al llarg del recorregut en els tres punts d’avituallament que hi ha durant la ruta, així com per fer l’esmorzar i el dinar de la jornada.